L’arxiu no és una illa: transversalitat i gestió

logo

L’arxiu de la Universidad Castilla – La Mancha està d’anniversari, fa 20 anys, y ho celebra a Ciutat Real amb un acte en el que convoca a tots els actors relacionats amb la gestió transversal de la informació i del coneixement.

L’acte compte amb una conferencia inaugural i dues taules rodones.

La conferència inaugural “Transversalidad y gestión: documentos y datos al servicio de la toma de decisiones y transparencia”, estarà a càrrec de la Dra. Montserrat Garcia Alsina professora dels Estudis de Ciències de la Informació y Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya .

Les dues taules rodones debatran sobre la transversalitat i la cooperació en els arxius i en les organitzacions. En ella intervindran experts y representants de diversos arxius de tot el país.

Des de el Docublog felicitem a tot l’equip per aquests 20 anys i els èxits assolits. Els desitgem llarga existència, i força per afrontar els reptes i oportunitats que el nou entorn normatiu i el context de transformació digital els planteja.

Els que residiu o casualment esteu a Ciudad Real el 1 de desembre, ens veiem.

This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply