Crònica de la taula rodona: La documentació en productes audiovisuals

20161003_madrid_mesaredonda

El passat 20 de setembre a la seu UOC Madrid vàrem assistir a taula rodona La documentació en productes audiovisuals. Aquest acte va ser organitzat pel curs d’especialització Documentalista audiovisual i Film researcher.

Elena de la Quadra, Iris López de Solís i Mabel Giménez van presentar la seva perspectiva de la documentació en productes audiovisuals cadascuna des de d’un enfocament diferent, completant així en una visió de 360 graus la professió de documentalista audiovisual.

Es varen exposar entre molts altres aspectes: un llistat dels errors més comuns en produccions cinematogràfiques, la recopilació de per què és necessari contractar un documentalista audiovisual, la definició dels perfils, les labors més habituals i exemples dels usos de les imatges d’arxiu.

Podeu consultar el storify

Esperem a curt termini facilitar-vos el vídeo de la sessió.

Més informació del curs d’especialització Documentalista audiovisual i Film researcher a la nostra pàgina web

Informació facilitada per Candela Ollé

This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply