Model de quadre de classificació municipal

2060729-classificacio_jpg_1059829712

Acabem aquest curs amb la noticia d’una consulta pública, en la que podeu participar fins el 5 de setembre, dia en que tornarà el Docublog per compartir noticies d’actualitat. Resaltem aquesta noticia per la rellevància de la feina feta per la contribució a l’avenç de l’administració electrònica i l’impuls de la transparència.

La Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura ha posat a consulta pública fins el dia 5 de setembre un model de quadre de classificació de la documentació municipal.

Tal com diu Lluis Cermeno -Coordinador de sistemes de gestió documental corporativa- (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya) a ARXIFORUM, el document resultant és fruit del treball d’un equip de 21 arxivers i arxiveres de diversos ajuntaments, diputacions, consells comarcals, arxius comarcals i del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya. Aquests treballs han estat coordinats tècnicament des d’aquesta direcció general.

L’objectiu principal d’aquest quadre de classificació és que respongui tant a les necessitats derivades de la implementació de sistemes de gestió de documents electrònics com als requeriments de transparència que exigeix l’actual legislació.

Us animem a participar!

Ens retrobem al setembre amb més noticies.

Bones vacances i estiu!

Informació facilitada per Montserrat Garcia Alsina

This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply