Anuari ThinkEPI 2016

20160523-thinkepi

La desena edició de l’Anuario ThinkEPI, “Anuario ThinkEPi 2016. Anàlisis de tendencias en información y documentación.” es va presentar recentment a la trobada CRECS.

Aquesta edició de l’anuari està dirigida per Tomàs Baiget i coordinada per Isabel Olea. La UOC està representada al Consell Editorial pel professor Josep Cobarsí, del Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació.

Professors d’aquests estudis han contribuït amb diversos articles. Aquestes contribucions són:

“Conexión y desconexión digital: una reflexión”. Aquest article ha estat elaborat per Eva Ortoll i Josep Cobarsí, i ens proposen elements per tal de revisar els comportaments personals i professionals, per a una millor gestió del nostre temps de connexió a Internet;

“Cuando colaborar en la web se convierte en poesía” elaborat per Sandra Sanz, on ens parla sobre Google Poetics i altres experiències de poesia en xarxa.

D’altra banda, en aquest mateix anuari apareixen dos ressenyes elaborades per la professora Candela Ollé sobre els dos informes següents: “Los adolescentes son de Neptuno, los bibliotecarios de Plutón” y “Redes sociales y capital reputacional”.

Aquest Anuari és un instrument per copsar les tendències en recerca, els reptes i les temàtiques que envolten als professionals i acadèmics de la Informació i la Documentació. Esperem que la seva lectura sigui del vostre interès.

Informació facilitada per Josep Cobarsí

This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply