Pràctiques remunerades a Europa

20160512CURIA_RATIONUM_logo

Les pràctiques són una de les vies més importants per a que els estudiants facin front a contextos professionals específics on aplicar els coneixement i les habilitats assolides durant els estudis. A més, les pràctiques són molt valorades pels ocupadors. D’altra banda, el mercat laboral valora molt el treball i l’experiència en entorns internacionals.

Per això, us recomanem molt que envieu la vostra candidatura a la convocatòria de pràctiques del Tribunal de Comptes Europeu. Aquesta institució ha convocat tres places per realitzar estades de pràctiques de entre 3 i 5 mesos a alguna de les seves seccions, inclosa la biblioteca i l’arxiu. Les pràctiques s’inicien el mes de setembre i tenen una remuneració de 1.120 euros mensuals.

Cal realitzar la sol·licitud en línia . A més, s’ha d’enviar un missatge informant de l’enviament de la sol·licitud a Sabine Probst, responsable de la biblioteca. El seu correu és: sabine.probst@eca.europa.eu.

Informació facilitada per Candela Ollé i Montserrat Garcia

This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply