CRECS 2016: comença

20160504-fotoCRECS

Els propers 5 i 6 de maig té lloc CRECS 2016, la 6ena trobada internacional sobre revistes de ciències socials i humanitats, organitzada per la revista El Profesional de la Información i per la Universitat de Barcelona, sota el lema: “Entre tradición y futuro: transformación en la revisión por pares, edición electrónica y certificación de la calidad”.

Diversos professors dels Estudis de Ciències de la informació i de la Comunicació hi presenten comunicacions o participen en debats. És el cas de Núria Ferran (comunicació: “Métodos y técnicas de investigación en revistas españolas de Documentación (2012-2014)”), Dani Aranda en col•laboració amb Sílvia Martínez (participació a la taula rodona: “Funcionamiento eficaz en el peer review, reconocimiento a los revisores y alternativas desde el Open Access”), Alexandre López-Borrull (modera el debat sobre “Gestión editorial” i és coautor de la comunicació “Revistas que aceptan datos. Metaanálisis del método y disciplinas”).

Així mateix, la UOC està present en el comitè científic de la trobada, en concret amb els professors Josep Cobarsí, Pablo Lara i Sandra Sanz, el director del grau d’Informació i Documentació Alexandre López-Borrull, i el director de la Biblioteca de la UOC Ciro Llueca. Així mateix, Cobarsí i López Borrull formen part del jurat del Premi EPI-SCIMAGO al millor article publicat a la revista El Profesional de la Información en el període 2010-2015. Aquest premi el recollirà Robin Leidesdorff, autor principal de l’article “International collaboration in science: the global map and the network”.

Podeu trobar més informació sobre CRECS 2016 a la seva pàgina web, des d’on també us podeu inscriure.

Informació facilitada per Josep Cobarsí

This entry was posted in Notícies and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply