Viquimarató: entrades de l’àmbit de la Informació i la Documentació

wikipedia

La Universitat de Barcelona organitza una nova Viquimarató el proper dimecres 4 de maig, per tal d’editar termes relatius a la Biblioteconomia i Documentació i també la Comunicació Audiovisual. Com a professionals de la informació i la comunicació, esteu tots convidats a participar-hi, cadascú en la modalitat que prefereixi: presencialment, de 10 a 8 del vespre, a la Biblioteca de la facultat de Biblioteconomia i Documentació o bé en qualsevol altre espai (informant a través del hastag #Viquimarató al twitter i, si voleu, adjuntant una selfie vostra editant la Viquipèdia 😉

L’objectiu de la Viquimarató és fer créixer el nombre d’articles de la Viquipèdia en llengua catalana relatius als nostres àmbits d’expertesa. En alguns casos, es pot ampliar i/o referenciar entrades ja existents i en altres, crear una nova entrada encara no existent.

Podeu inscriure-us-hi a la pàgina «Viquimarató d’Informació i Comunicació 2016». Allà mateix trobareu la llista amb la proposta de les entrades a editar, on també podreu afegir les vostres.

A l’edició de l’any passat van participar-hi més d’una vintena de voluntaris i es van crear, o millorar, unes 45 entrades. Podeu fer un cop d’ull a les entrades que es van crear/modificar.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb Gema Santos (msantoshe@uoc.edu) o Francesc García (francesc.garcia@ub.edu).

Informació facilitada per Gema Santos

This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply