La UOC a Philadelphia: i-Conference de la xarxa i-Schools

20160429-iconference
La iConference és el congrés mundial de la xarxa Information Schools, xarxa acadèmica internacional que agrupa més de 60 prestigioses facultats de l’àmbit d’Information Science i Information Management. Enguany aquest congrés s’ha celebrat a Philadelphia (Estats Units), sota el lema Partnership with Society, del 20 al 23 de març, amb prop de 500 assistents i la presentació de 70 comunicacions i 90 posters. El professor Josep Cobarsí ha assistit i ha participat en les reunions dels representants de les facultats de la xarxa, en representació dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC. I ha presentat la comunicació “Culturally Responsive Online Teaching”, juntament amb els professors Ed Cortez, Frank Aviles i Rebeca McCusker de la University of Tennesee at Knoxville, dins el workshop “The Discipline of Organization”.

Cada any la iConference atorga premis als millor artícles de recerca i a la millor tesi doctoral. En aquesta edició, els guanyadors en cadascuna de les tres categories han estat:

Així mateix, en aquesta edició s’ha fet per primer cop un concurs de video. Els guanyadors han estat l’equip de la Universidad Carlos III de Madrid, amb el video “Unleash the Power”

Informació facilitada per Josep Cobarsí

This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply