Formem gestors d’informació per a la societat del coneixement

Informació-Documentació-GR-

Estem vivint i treballant en la societat i la economia de la informació i el coneixement. Les dades i la informació són la matèria primera del coneixement. Per a la transformació d’aquesta matèria primera calen una sèrie de processos per tractar les dades i la informació, assegurar la seva qualitat, emmagatzemar-la, classificar-la, indexar-la, analitzar-la… i per això calen competències específiques que el Grau en Informació i Documentació recull.

Des de fa 15 anys en els Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació impartim el Grau en Informació i Documentació. Ara entrem un cop més al periode d’accés al Grau. El proper inici de docència serà 24 de febrer de 2016.

Aquest grau recull diferents perfils professionals vinculats a l’àmbit de la informació. Aquestes perfils es desenvolupen tant en centres especialitzats com són biblioteques, arxius o centres de documentació, com empreses de qualsevol sector on el gran volum de dades, informació, documentació i coneixement requereixen els serveis de professionals formats en la gestió de la informació.

La Universitat Oberta de Catalunya ofereix formació en línia basada en metodologies i tecnologies punteres. Per conèixer com s’estudia a la UOC oferim aquest video. A més, qui demana l’accés al Grau accedeix al campus virtual i te suport d’un tutor especialitzat en l’àmbit per orientar-lo y resoldra qualsevol dubte sobre la titulació.

Informació facilitada per Meritxell Martinez i Montserrat Garcia

This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply