Parlem de la RDA: vídeo i storify

BC-RDA
Al 2013 la Biblioteca de Catalunya va prendre la decisió d’adoptar RDA. Des de llavors la BC ha iniciat diferents accions per preparar el camí cap a RDA. D’altres institucions han decidit també la seva implementació i participen en la Subcomissió adhoc creada en el si de la Biblioteca de Catalunya.

El passat divendres 13 de novembre directors de les institucions que implementaran la RDA a partir de l’any vinent es varen reunir per parlar dels reptes que RDA planteja a les seves institucions, i de les accions que estan planificant. L’acte presencial va poder ser seguit també via streaming i a més els oyents varen poder enviar preguntes per twitter #RDAparlem.
rda-FOTO
Ho vols tornar a veure?

Us fem un resum.

Recordeu que podem seguir parlant de RDA i podeu compartir dubtes, inquituds i coneixement a la secció Parlem-ne! A la web de la Biblioteca de Catalunya.

Informació facilitada per Montserrat Garcia-Alsina

This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply