Jornada sobre Experiència d’Usuari

mosaic

El disseny d’interficies centrades en l’usuari s’està estudiant des de fa més de 20 anys. En aquest àmbit és important l’experiència de l’usuari. En els darrers anys s’han multiplicat diferents tipus d’interficies amb les que l’usuari interactua. Per tant, aquest nou context ha estat incorporat en l’estudi de l’experiència dels usuaris.

Sobre aquests temes, es debatrà el proper 8 d’octubre, en la Jornada UX-UOC sobre disseny d’ecosistemes. Aquesta jornada està organitzada per la Universitat Oberta de Catalunya, com ja s’està fent des d’anys enrere.

Enguany es reflexionarà de manera holística sobre els diferents dispositius amb els que interactua un usuari, i per tant els diferents contextos que cal tenir en compte en el disseny basat en l’experiència de l’usuari. Alguns dels temes a tractar són: ecosistemes naturals, complexes, design thinking, service design, Internet of Things…

Us animeu a venir i debatre amb nosaltres?

On: Barcelona Mobile World Centre (Carrer Fontanella 2) i per streaming
Quan: 8/10/2015

Inscripcions gratuïtes, però cal registrar-se

Informació facilitada per Montserrat Garcia-Alsina

This entry was posted in Congressos, Informacions diverses, Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply