Feliç aniversari Què llegeixes

QuèllegeixesJa fa deu anys que va néixer un fòrum a la comunitat UOC, Llibres per llegir, un lloc on els lectors compartien lectures i recomanaven llibres. Amb el temps, i després de guanyar un certamen d’idees a la mateixa universitat, un parell d’estudiants van decidir sortir del campus i obrir el fòrum, amb el suport de la UOC; a la societat amb un web anomenat www.llibresperllegir.cat. Passats un parell d’anys aquesta pàgina va servir de suport tecnològic a www.quellegeixes.cat, el fòrum de lectors de la Institució Catalana de les Lletres, una entitat autònoma del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya. Llibresperllegir.cat desapareixia com a tal i es fusionava amb Quellegeixes.cat sota el paraigua de la ILC, esdevenint la comunitat de referència de lectors al nostre país, amb més de 20.000 lectors registrats a les tres franges (adults, joves i nens).

La responsable d’aquest projecte és l’Ester F. Matalí, membre del Consell Alumni i llicenciada en filologia catalana per la UOC. Actualment està cursant, també a la casa, el màster de gestió cultural de recerca.

Informació elaborada per Ester F. Matalí, membre del Consell Alumni UOC.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Explora la UOC, Informacions diverses, Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply