Biblioplatges, bibliopiscines i altres

La platja i el Biblioplatja. 23.8.2011.Amb aquestes temperatures la platja i la piscina són dos bons aliats per suportar millor la calor. En aquests indrets també podeu tenir accés a la lectura i al préstec. Per això, avui us facilitem via el portal de biblioteques de la Generalitat, el llistat dels municipis, així com els horaris i adreça.

Aquest estiu funcionen 46 bibliopiscines, 5 biblioplatges, 4 biblioparcs, 4 biblioplaces, 2 bibliojardins, 1 bibliopati, 1 bibliomercat, 1 biblioestany, 1 biblioterrassa, 1 biblioconcert i 1 espai d’hores de contes. El fons seleccionat és “per a totes les edats en què predominen els temes d’actualitat i la literatura d’imaginació”. A més, “per reforçar l’aliança entre lectura i lleure, s’hi organitzen conferències, jocs, concerts, recitals, lectures, presentacions i tot un ampli ventall de propostes culturals per a totes les edats”.

http://biblioteques.gencat.cat/ca/biblio_tematic/biblioteques_publiques_de_catalunya/bibliopiscines-i-biblioplatges-2015/

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Informacions diverses, Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply