BiD: número 34 dedicat a dades

dataFa quinze dies va sortir el número corresponent a juny de la revista BiD. Coeditada pels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació i la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB.

Aquest número té un marcat segell UOC ja que el coordinador del monogràfic ha estat el professor dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació, Julià Minguillón (podeu llegir la tribuna elaborada per ell: Dades, informació, coneixement: saviesa?) i dos dels articles són professors dels nostres estudis i una de personal de la biblioteca UOC.

En l’anterior número de desembre vam estrenar el perfil twitter @revistaBiD i en aquesta ocasió hem aconseguit un ampli ressò via aquesta xarxa. La piulada més vista ha estat: “Les #smart mobs com a generadores de #bigdata per @ssanzm @smtez i @larapablo dels @UOCinfocom a @revistaBiD bit.ly/1TK0oi4” amb 1.064 impressions.

Us recordem que la revista és Scopus, té el segell de qualitat de la FECYT i actualment té 2 call for papers vigents: innovació en productes i serveis d’informació i L’escriptura social / cooperativa

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Notícies, Publicacions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply