Compartim la recerca

gema_santosRecentment us traslladàvem la participació del professorat del programa de Documentació en el congrés LIS ER. A títol personal, el darrer COMeIN també l’he dedicat al congrés, tot i que només a títol anecdòtic per reflexionar sobre els reptes lingüístics.

Avui compartim la recerca feta:
El pòster OER Repositories Characterisation and Evaluation Indicators Poster_LIS-ER_Santos, Ferran&Abadal_def i mitjançant la plataforma Slideshare: el pòster The evolution of Library and Information Science told through the story of an academic journal: the case of BiD (1998-2014) i la ponència Challenges of library and information science journals editor’s opinions

Informació facilitada pels professors dels Estudis CIC: Núria Ferran, Mercè Vàzquez, Alexandre López-Borrull i Candela Ollé; i per la referent de Biblioteca als Estudis: Gema Santos.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Notícies, Persones, Publicacions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply