Una imatge val més que mil paraules: aprofita les xarxes socials visuals

estiuVivim en un món d’imatges, i utilitzem les xarxes socials per crear, compartir i comentar contingut. Milions de persones ens enviem missatges per Internet a diari, i molts d’aquests missatges són fotografies, vídeos, gifs. Estem acostumats a Facebook i Twitter, però hi ha moltes altres xarxes, molt fàcils d’utilitzar, que ens poden servir per crear, compartir i comentar imatges. Per a la nostra empresa. Per a la nostra recerca. Pel nostre temps d’oci. Per desenvolupar els nostres interessos creatius.

Una imatge val més que mil paraules: aprofita les xarxes socials visuals us ofereix una aproximació teòrico-practica a les principals xarxes socials visuals (Instagram, Pinterest, Tumblr). A través d’exemples visuals i audiovisuals coneixerem aquestes xarxes, en veurem exemples de bones pràctiques, i en definitiva aprendrem a aprofitar recursos que són el centre de totes les mirades. Aprofita les xarxes socials visuals, aprofita les imatges.

Tota la informació del curs d’estiu es troba a: http://estudis.uoc.edu/ca/seminaris-cursos/imatge-xarxes-socials/presentacio Data d’inici: 1 de juliol.

Informació facilitada per la consultora dels Estudis CIC, Raquel Herrera, i consultora del curs.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Informacions diverses, Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply