Glòria Pérez-Salmerón: presidenta electa de la IFLA

Glòria_Pérez-SalmerónGlòria Pérez-Salmerón ha estat escollida pel període 2017-2019 presidenta de la International Federation of Library Asociations and Institutions (IFLA). Així ho van anunciar al web http://www.ifla.org/node/9591

La Glòria és una bibliotecària catalana, coneguda per haver estat directora de la Biblioteca Nacional d’Espanya entre 2010 i 2013. És presidenta de la Federació Espanyola de Societats d’Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística (FESABID), membre del Comitè Executiu i vicepresidenta d’EBLIDA i del Comitè de Gestió de The European Library (TEL) (Vikipedia). Us traslladem una entrevista que li han fet recentment a Aprender 3C. Comunidad de Conocimiento Colaborativo i li donem l’enhorabona.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Notícies, Persones. Bookmark the permalink.

Leave a Reply