III International Seminar on LIS Education and Research

LISERLa setmana vinent se celebrarà a Barcelona el III International Seminar on LIS Education and Research.

Els Estudis de Ciències d’Informació i Comunicació hi seran presents amb els pòsters: OER Repositories. Characterisation and Evaluation Indicators, (on hi ha participat la professora Núria Ferran); Evolution of Library and Information Science through the story (-telling?) of a scientific journal: the case of BiD (1998-2014) (Mercè Vàzquez, Alexandre López-Borrull i Candela Ollé) que ha preparat la revista BiD cooeditada amb la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB, i també amb la ponència Challenges of Library and Information Science Journals: editor’s opinions que impartiran Alexandre López-Borrull i Candela Ollé.

Al següent enllaç podeu consultar el programa: http://bd.ub.edu/liser/content/programme

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Congressos, Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply