#los140infodoc

Fa uns dies es van publicar els 140 perfils a Twitter d’Informació i Documentació (2015) elaborat pel bloc Biblogtecarios, creat per Julián Marquina i liderat actualment per Rafael Ibáñez. Us traslladem la informació i us animem a seguir als referents de les 14 categories.

twitter“Un any més, des de BiblogTecarios, tornem a celebrar el Dia d’Internet llançant els 140 perfils dels tuiters més destacats en el món de la Informació i la Documentació. Twitter és una eina fonamental per a la comunicació i la informació sobre temes del nostre sector. Els professionals de la informació, les institucions i les persones que hi ha darrere de tots ells enriqueixen cada dia més aquesta eina, així com a tots i cada un dels usuaris que en som partíceps.

Aquesta llista consta de 14 categories que considerem apropiades per al seu seguiment dins del nostre univers de biblioteques, arxius, museus, documentació i informació. Per a l’elecció dels seus integrants, cadascun dels membres de Biblogtecarios ha assenyalat fins a quatre perfils mereixedores -segons seu parer- de formar part de cadascuna de les 14 categories establertes. Posteriorment, els perfils nominats s’han ordenat en funció del seu impacte a Internet a través de l’índex Klout, atorgant així un component objectiu al resultat final. # Los140infodoc no és tant un rànquing com un suggeriment, un guardó com un esperó per continuar treballant per la difusió de continguts d’interès”.

Informació del bloc Biblogtecarios.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Notícies, Persones, Publicacions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply