Jo voto…tu votes?

votarJa es pot participar en la votació del concurs “Professionals de la informació i la comunicació: 15 anys d’evolució”

Des del 10 d’abril i fins el 24 d’abril estarà obert el termini de votació popular del concurs de fotografia i vídeo del 15è Aniversari dels estudis. A la pàgina del concurs es podran votar els treballs que més agradin i els 15 més votats de cadascuna de las dues categories passaran a una fase final on un jurat format per professionals determinarà un guanyador per cadascunda de les dues categories. Recordeu que podeu accedir a les bases i detalls del concurs via l’espai Facebook UOC o bé al web del 15è aniversari.

Informació redactada per Raúl Soler, estudiant en pràctiques dels Estudis CIC.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Explora la UOC, Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply