Seguim sumant anys a @UOCinfocom

espelmesEl 25 de març és un dia de celebració per al perfil Twitter dels nostres Estudis doncs és l’aniversari de la primera piulada publicada des d’aquest compte. Des de llavors, hem anat compartint missatges sobre el nostre àmbit de coneixement, novetats del sector professional o activitats organitzades des dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC. També ens ha permès apropar-nos més a la nostra comunitat i seguir la conversa al voltant dels hashtags que hem creat de diferents programes formatius que impartim. Al llarg dels últims mesos, molt especialment destaca l’impacte que té el 15è aniversari dels Estudis que, amb l’etiqueta #UOC15infocom, ens ha portat a comentar la trobada organitzada, llegir els vostres testimonis i animar a participar en el concurs de fotografies i vídeos que hem llançat sobre l’evolució dels professionals de la informació i de la comunicació.

El major motiu de celebració, però, és comptar amb tots vosaltres i seguir fent créixer la nostra comunitat i xarxa de contactes que ja supera els 1.200 seguidors. Per això us fem partícips de la nostra alegria i del nostre agraïment per estar aquí, conversant i compartint missatges amb nosaltres.

Informació redactada per la professora dels Estudis CIC, Silvia Martínez.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Explora la UOC, Informacions diverses, Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply