Dolors Reig, consultora #SMCUOC, premi iRedes 2015 en categoria individual

dreigEl passat 24 de març han estat anunciats els premis iRedes 2015 que es lliuraran durant la celebració del congrés que tindrà lloc a Burgos els dies 16 i 17 d’abril. Aquest any una de les guardonades ha estat la Dolors Reig, autora de El Caparazón. Tal com s’assenyala iRedes a la nota informativa publicada per l’ocasió, amb aquesta distinció en la Categoria individual es reconeix “la seva tasca pionera de divulgació, en blocs i xarxes, sobre la innovació social i l’aprenentatge en entorns col·laboratius”.

La psicòloga social Dolors Reig forma part d’un equip excepcional de consultors que integren el Postgrau Social Media Content: community manager i content curation que en el curs acadèmic 2014-2015 ha ofert la seva primera edició amb una gran acollida. Justament fa només uns dies, alumnes matriculats en una de les dues especialitzacions que formen part del programa, en concret la de community manager, finalitzaven el semestre i compartien a les xarxes alguns dels conceptes i temes que han estudiat durant aquests últims mesos. Una mostra d’aquestes aportacions i reflexions es pot veure al storify de l’especialització que s’ha presentat sota el títol ““Aquellos maravillosos tweets “.

Informació redactada per la professora dels Estudis CIC, Silvia Martínez.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Explora la UOC, Informacions diverses, Notícies, Persones. Bookmark the permalink.

Leave a Reply