El vídeo amb finalitats didàctiques: 25 de març, organitzat per l’eLearn Center

càmeraSota el títol El vídeo amb finalitats didàctiques: experiències multidisciplinars el proper 25 de març se celebrarà una jornada adreçada al professorat. Amb l’objectiu de posar en comú bones pràctiques de l’ús de material audiovisual, tant per a la realització d’activitats d’aprenentatge com per aclarir conceptes, etc.

Hi haurà representació dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació amb el Jordi Sánchez, professor i Programador Anima’t del Sitges Film Festival que encapçalarà la sessió i ens ajudarà a entrar en matèria. També hi participarà la Candela Ollé, que explicarà l’ús del vídeo en l’assignatura de Documentació Audiovisual del Grau d’Informació.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Innovació Docent, Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply