Universitat i canvis a “Aula 2015”

premsaEl diari El País publica des de fa una bona temporada reportatges i notícies interessants sobre els canvis que es produeixen en l’àmbit universitari. Per això, us recomanem l’especial Aula 2015 on podreu estar al dia i saber-ne més.

La darrera publicació: Un escenario para la facultad ja anuncia algunes de les novetats on hi ha presència UOC: “En Cataluña los grados cortos llegan a partir de septiembre de 2016 en tres universidades públicas y un campus a distancia. Serán Producción Digital, ofrecido por la Universidad de Barcelona (UB); Estudios Globales, de la Pompeu Fabra (UPF); Arte Digital, de Universidad Oberta de Cataluña (UOC) y Bioinformática, desarrollado en conjunto por UB, UPF y la Universidad Politécnica de Cataluña (UPC). El resto de campus aún no se ha pronunciado”.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Explora la UOC, Notícies, titulacions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply