…hi faltes tu!

CONCURSLa UOC està d’aniversari, ja té 20 anys, i els Estudis d’Informació i Comunicació també, en el nostre cas en celebrem 15.

Des del Docublog us volem animar, una vegada més, a participar en el concurs de fotografia i vídeo que finalitza el proper 27 de març. També ens agradaria que animeu als amics i coneguts que els interessin les disciplines d’Informació i Comunicació a participar-hi. Cliqueu l’enllaç i trobareu la informació necessària, així com les bases legals.

Per simplificar-vos la feina, us recordem que heu de donar resposta a la pregunta Com a estudiant o professional de la informació i/o la comunicació, com has viscut l’evolució? Quin canvi en destacaries? tot agafant una càmera (ja sigui de fotografia o vídeo) i enviant el resultat a la plataforma del concurs. El guanyador de cada categoria s’endurà 750 euros (es descomptarà la retenció legal corresponent).

…hi faltes tu! Participa-hi!

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply