Mirem pel retrovisor: 100 anys de Biblioteques

bilbioS’acaba de publicar en format electrònic (http://bit.ly/1zN8fDC) “Les biblioteques, un projecte d’èxit? Una mirada 100 anys després”. Un document que commemora l’establiment del Projecte de biblioteques populars de la Mancomunitat de Catalunya, un projecte que planifica la lectura pública del país, ara ja fa 100 anys.

En paraules de la directora del Servei de Biblioteques de la Generalitat, Carme Fenoll, aquest llibret electrònic “és imprescindible per als apassionats de la cultura i les biblioteques del nostre país”.

La presentació, el resum i els comentaris van a càrrec de la Dra. Teresa Mañà. Ben aviat, el proper 20 de febrer, es presentaran els actes preparats per l’any de les biblioteques. Des del Docublog us ho traslladarem.

Informació facilitada per la professora dels Estudis CIC, Núria Ferran.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Notícies, Publicacions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply