Inauguració del Centre d’excel·lència en Big Data de Barcelona

imatge-gener15El pròxim 9 de febrer s’inaugurarà el nou Centre d’excel·lència en Big Data de Barcelona (Big Data CoE). Aquest centre té com a objectiu aportar a empreses i institucions solucions tecnològiques que estiguin relacionades amb la tasca de gestionar i donar valor a les dades, tant internes com externes.

Així mateix, el Centre d’excel·lència en Big Data oferirà a les empreses espais d’innovació, serveis, experiència i coneixements per al disseny i execució de projectes relacionats amb el tractament de dades massives.

La presentació d’aquest centre tindrà lloc a Barcelona, a l’Auditori del Cibernàrium de l’edifici Barcelona Growth Center. Després de l’acte de presentació, el director del centre farà una visita guiada per les instal·lacions.

Aquest centre d’excel·lència ha estat creat gràcies a l’impuls de Barcelona Digital, Oracle, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Per a assistir a la inauguració del centre, cal formalitzar la inscripció prèvia.

Informació preparada per la professora dels Estudis CIC, Mercè Vázquez.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply