Apunteu-lo als preferits: bloc Enrique Dans

e.dansSi la memòria no em falla, no us he recomanat mai el bloc d’Enrique Dans.

Doncs bé, ell es presenta com “Profesor de Sistemas de Información en IE Business School desde el año 1990. Tras licenciarse en Ciencias Biológicas por la Universidade de Santiago de Compostela, cursó un MBA en IE Business School, se doctoró (Ph.D.) en Sistemas de Información en UCLA, y desarrolló estudios postdoctorales en Harvard Business School. En su trabajo como investigador, divulgador y asesor estudia los efectos de la tecnología sobre las personas, las empresas y la sociedad en su conjunto”.

Gairebé cada dia publica una entrada elaborada, interessant, tant en castellà com en anglès. Al seu bloc podeu consultar articles de premsa antics, accedir als seus perfils de xarxes socials, llegir l’extens CV, accedir al llibre Todo va a cambiar.

Els últims dies, els seus posts sobre l’escriptura i els canvis en l’educació infantil a Finlàndia han generat un intens debat. Us ho trasllado per si voleu donar la vostra opinió. Què us sembla?

Confio que us resulti interessant.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Notícies, Persones, Publicacions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply