Satisfacció per la bona acollida del primer acte del 15è aniversari

El passat dimecres dia 26 vam celebrar el primer dels actes preparats per aquest curs en motiu del 15è aniversari dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació. Els graduats van ser els principals protagonistes, juntament amb la interessant conferència d'Alfons Cornella.

homenatgeLa Comissió Alumni, liderada per un grup de graduats, juntament amb la Comissió del 15è aniversari van preparar l'acte que va ser rebut amb molta acceptació.

Un dels moments més emocionants va ser l’entrega d’una fotografia-obsequi als primers llicenciats (Carme Fenoll, José María Inoriza, Albert Martínez Aparici i Eugènia Serra) així com també poder saludar a tots aquells alumnes, consultors i tutors que es van desplaçar fins al Palau Macaya.

En breu publicarem una crònica de l'acte als portals: http://alumniinfocom.ning.com/ i http://www.uoc.edu/portal/es/symposia/comunicacio-15anys/index.html, així com també les fotografies i la conferència íntegra de l’Alfons Cornella.

Ja us avancem per aquells que no vau poder acompanyar-nos que hi ha més actes en preparació. Seguiu-nos a @UOCinfocom i #UOC15infocom i participeu explicant la vostra experiència.

Us passem el resum de piulades de l’acte:

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Explora la UOC, Notícies, Persones, Relacions institucionals. Bookmark the permalink.

Leave a Reply