Reconeixement acadèmic de l’experiència professional en Informació i Documentació

La UOC és universitat pionera a l’Estat espanyol en Reconeixement acadèmic de l’experiència professional (RAEP). De conformitat amb la normativa espanyola, aquest tipus de reconeixement es pot fer sobre un màxim de 36 crèdits ECTS (és a dir, sobre el 15% dels 240 crèdits d’un grau). I es basa en l’avaluació de la trajectòria professional de l’estudiant, a partir d’una selecció adient d’evidències documentals. Els estudiants que cursen un grau o un màster universitari poden demanar el RAEP aquest semestre fins el dia 28 de juny.

foto raep

En el cas del grau d’Informació i Documentació a la UOC, els següents perfils de trajectòria profesional permeten, amb almenys 3 anys d’experiència acreditada, optar al reconeixement de fins a 36 crèdits:

– Ajudant de biblioteca
– Catalogador
– Responsable de biblioteca
– Bibliotecari-documentalista
– Tècnic de documentació especialitzada (sanitària, audiovisual, etc.)
– Content curator o documentalista
– Arxiver o gestor de documentació a l’empresa
– Gestor de continguts o administrador de webs
– Tècnic d’informàtica de gestió o responsable de tecnologies de la informació.

I en aquest mateix grau d’Informació i Documentació de la UOC, els següents perfils de trajectòria profesional permeten, amb almenys 3 anys d’experiència acreditada,optar al reconeixement de fins a 18 crèdits:

– Auxiliar de biblioteca.

Amb informació de Josep Cobarsí

This entry was posted in titulacions and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Reconeixement acadèmic de l’experiència professional en Informació i Documentació

  1. Pingback: Entrevista Docublog a Josep Cobarsí, professor UOC | DocuBlog

Leave a Reply