Estada d’Eva Ortoll a la Hochschule de Hannover

Durant la darrera setmana del mes de maig, la professora dels Estudis d´Informació i Documentació de la UOC Eva Ortoll, va fer una estada docent a Alemanya, a la Universitat de Ciències Aplicades de Hannover (Hochschule Hannover), gràcies al programa Erasmus de mobilitat del professorat.

foto estada eva ortoll

Durant la seva estada la professora Ortoll va impartir classes als estudiants de dos Bachelors: el de Gestió de la Informació, y el de Gestió de la informació mèdica. Aquest Bachelors formen part de l’oferta formativa del Departament d’Informació i Comunicació de la Fakultät III Medien, Information und Design. El tema central de les classes va ser com emprar l’anàlisi de xarxes socials per a la Intel·ligència Competitiva i Territorial.

A més va coincidir amb l’estada de la professora Justyna Jasiewicz de la Universitat de Varsovia, experta en comportament informacional, amb la que va compartir impressions sobre aquesta temàtica de la qual Eva Ortoll també imparteix docència a la UOC.

Aquesta estada ha servit per iniciar relacions amb aquesta universitat per futures col·laboracions, tant en l’àmbit de docència i intercanvi en el marc dels programes Erasmus, com en el marc de futurs projectes de recerca, amb els professors Cristian Wartena i Anke Wittich.

Amb informació d’Eva Ortoll

This entry was posted in Notícies, Persones and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply