Sessió sobre Innovació en serveis digitals en Fesabid 2013

Un format diferent per a un plantejament diferent, el de la sessió “Entrevista a obert. Innovació en serveis digitals. Mobilitat, frontera i negoci“, el passat 25 de maig dins de les XIII Jornades Espanyoles de Documentació Fesabid 2103. Aquesta va ser la proposta del professor de la UOC Pablo Lara organitzant aquesta entrevista en obert on pretenia treure tot el “suc” als participants, fins i tot als mateixos assistents.

foto fesabid
Sanz, Maniega i Lara. Foto: Fesabid

Partint de la necessitat de conèixer com es comportarà el consumidor del futur, de les tendències del consum a 20 anys vista i del paper de la informació en aquest context, es va aprofundir en casos innovadors i adaptats al que ja és aquí, com els projectes Smart City o allò que està per arribar.

En aquesta línia va parlar de tecnologia incremental David Maniega com a exemple de traspàs de frontera per als que procedim de l’àmbit de la gestió de la informació i la documentació. En una altra direcció, més vinculada a l’intercanvi d’informació i coneixement a la xarxa, Sandra Sanz ens va parlar de comunitats de pràctica i del postgrau que dirigeix ​​sobre aquests temes a la UOC.

Tant els continguts com el format van tenir una bona acollida per part del grup assistent que va participar activament.

Amb informació de Sandra Sanz

This entry was posted in Congressos, Notícies, Persones and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply