Accessibilitat de les revistes de Documentació, per Alexandre López-Borrull

Durant la passada edició de la Conferència CRECS 2013 (3ª Conferencia sobre Calidad de Revistas de Ciencias Sociales y Humanidades), organitzada per la revista El profesional de la información i el think tank Grupo ThinkEPI, amb la col·laboració de la Universidad de Sevilla, el professor de la UOC Alexandre López-Borrull va presentar la comunicació “Accesibilidad de las revistas científicas de Información y Documentación“.

foto slideshare comunicacion alexandre lopez

En la comunicació s’analitzen els serveis de valor afegit de les revistes científiques d’Informació i Documentació. Algunes de les conclusions del seu treball són la necessitat de crear més sinèrgies entre revistes i autors, així com la inclusió de nous serveis de valor afegit, com s’està fent en àmbits més innovadors, com la Medicina o la Bioquímica.

La presentació està disponible en Slideshare

Més informació:

3a Conferència CRECS “Qualitat de Revistes de Ciències Socials i Humanitats”

This entry was posted in Congressos, Persones, Publicacions and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply