Jornada Anual Alumni 2013 de la UOC

bannermail_540x150_catEls Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació estaran presents el proper dia 11 de maig a la Jornada Anual Alumni de la UOC. La professora Eva Ortoll, del Grau d’Informació i Documentació, presentarà la ponent Gina Aran en la sessió “Comunicació persuasiva aplicada a l’entrevista professional”. Gina Aran , titulada en Empresarials per la UOC i experta en gestió d’equips i de persones, foment de les habilitats comunicatives i del talent, explicarà quin tipus d’informació cal transmetre en una entrevista de feina, i com fer que aquesta informació es comuniqui de la millor manera possible.

La Jornada Anual Alumni té en aquesta edició com a tema central “El teu talent en acció” . L’objectiu d’aquesta trobada és reunir a la comunitat de graduats i estudiants dels darrers semestres de la UOC i compartir, tots plegats, coneixements, habilitats i iniciatives. El programa inclou activitats per a tots de forma que els graduats podem assistir amb els seus familiars o acompanyants. A més, a la Jornada es donen a conèixer els diferents grups UOC Alumni i, en aquesta ocasió, a la Fira Talent, podreu trobar el grup d’Informació i Comunicació: una proposta oberta a estudiants i graduats dels nostres Estudis.

Esteu doncs convidats a la Jornada Alumni que tindrà lloc a l’ INEFC Barcelona (Av. de l’Estadi 12-22 Anella Olímpica, 08038 Barcelona).

This entry was posted in Notícies and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply