Visita a Documentació de TVC

El passat 6 d’abril un grup d’estudiants de la UOC acompanyats pel professor Javier Guallar, va visitar el Departament de Documentació de Televisió de Catalunya (TVC). Es tracta d’una visita anual organitzada per als alumnes de l’assignatura “Documentació audiovisual” i a la qual en aquesta ocasió s’han sumat alguns alumnes de l’assignatura “Introducció a la informació i documentació”. Aquest any la visita va ser compartida amb alumnes de la UB.

foto visita tv3 abril 2013

Documentació audiovisual” és una assignatura optativa en el Grau d’Informació i Documentació i en la Llicenciatura de Comunicació Audiovisual, en la qual s’ofereixen les claus de l’especialitat professional de la documentació audiovisual. Precisament, aquest semestre, els alumnes de l’assignatura han estrenat, com a part del nou material docent, una sèrie de vídeos gravats a Documentació de TVC en què els professionals del departament expliquen el seu treball.

La visita a TVC és una activitat que s’organitza anualment des d’aquesta assignatura i té una gran acceptació entre els nostres estudiants. Aquest any, va constar de dues parts. A la primera part, Imma Rull, documentalista i responsable de digitalització, va oferir una xerrada amb nombrosos exemples de la pràctica diària de la documentació audiovisual, en la qual vam poder veure els moderns sistemes de tractament documental de les imatges, i com es treballa amb elles. A la segona part de la sessió, Imma Rull i Joana Monreal ens van guiar per les instal·lacions de TVC, des de les pròpies del departament de Documentació, a la redacció o els platós. Com sempre, des de la UOC agraïm la col·laboració del Departament de Documentació de TVC i dels seus professionals.

This entry was posted in Notícies, titulacions and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply