Wikipedia i el sistema bibliotecari català: work in progress

El grau d’Informació i Documentació de la UOC organitza una xerrada sobre nous desenvolupaments en la vinculació entre wikipedia i biblioteques. Serà el proper dijous 13 de desembre, a les 19 hores Edifici Media TIC, 6a planta, sala 6C, c/Roc Boronat 117
 
Comptarem amb les exposicions de Carme Fenoll, Cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat, i Eugènia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya. Ambdues són integrants de la primera promoció de la llicenciatura en Documentació de la UOC (2001). Presentarà l’acte Josep Cobarsí, director del grau d’Informació i Documentació a la UOC.
 
Us hi esperem!
 
Informació facilitada pel professor Josep Cobarsí

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply