Volum, varietat i velocitat: big data

Aprofitem l’inici de curs i el primer post després de les vacances d’estiu per facilitar-vos l’enllaç a l’article ‘Big data’: el gran reto de la economía digital, de la secció de Tecnologia de La Vanguardia (24/08/2012) http://www.lavanguardia.com/tecnologia/20120824/54341044255/big-data-reto-economia-digital.html que considerem que pot interessar-vos.
 
La informació ha estat enviada per un dels tutors del Programa, Ramon Voces, i creiem que és una oportunitat per reiterar la voluntat que Docublog sigui fet per a tots i amb les propostes i suggeriments de tots vosaltres. Iniciem un nou curs amb moltes ganes d’aconseguir ser un dels vostres blocs de referència.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Informacions diverses, Notícies. Bookmark the permalink.

One Response to Volum, varietat i velocitat: big data

  1. Kenneth says:

    Hola Candela,

    Ara que tinc una estoneta (són les 00:25) vaig a llegir-lo, moltes gràcies pel post.

    Salutacions.

Leave a Reply