3rd World Conference on Information Technology

El 3rd World Conference on Information Technology se celebrarà del 14 al 17 de novembre d’enguany a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.
 
El congrés està dedicat a tecnologies de la informació en un sentit molt ampli com ho podeu veure per les temàtiques que accepten: http://www.wcit.us/aim.htm Un dels aspectes més positius és que les comunicacions es publiquen en una revista d’Elsevier que està indexada a Scopus i en el Conference Proceedings Citation Index (ISI Web of Science) de Thomson Reuters.
 
Fins al 15 de juliol és oberta la recepció de resums per a comunicacions.
 
Com ha de ser el resum?
“The abstracts can be one-page long (200-400 words). The abstract include “Problem Statement”, “Purpose of Study”, “Methods”, “Findings and Results”, and “Conclusions and Recommendations” (These elements may need some adaptation in the case of discussion papers: Background, Purpose of Study, Sources of Evidence, Main Argument, and Conclusions). Please note that some elements are optional in abstracts.”
 
La tramesa dels resums la podeu fer a: http://www.worldeducationcenter.eu/index.php/wcit/wcit2012/schedConf/cfp. La inscripció val 250 euros.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Congressos. Bookmark the permalink.

Leave a Reply