Xerrada sobre la Innovació oberta i la intel·ligència competitiva

Ramon Maspons, consultor de la UOC, impartirà la xerrada Innovació oberta i la intel·ligència competitiva el proper dia 28 de juny a les 19:00 de la tarda al Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya nº 10).
 
En una món cada cop més complex i canviant, la captació de coneixement de l’entorn i la creació col·laborativa de coneixement són estratègiques per a les organitzacions. En parlarem amb Ramon Maspons, reconegut expert, directiu en una institució del sector biosanitari i amb experiència directiva a l’administració pública. L’acte serà presentat per Josep Cobarsí, director del grau d’Informació i Documentació de la UOC. Durant l’acte també es farà una presentació del grau.
 
———
Ramon Maspons és enginyer industrial per la UPC. Actualment és coordinador d’Innovació de l’Agència de Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS) i Director Científic de la Fundació Parc de Salut.
————
 
Informació facilitada per Josep Cobarsí

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Informacions diverses, Notícies, Persones, titulacions and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Xerrada sobre la Innovació oberta i la intel·ligència competitiva

  1. Esteban says:

    Me gustaría saber si realizarán esta sesión nuevamente.
    Saludos.

  2. Candela Ollé says:

    De momento no tenemos constancia de más conferencias.
    De cara a septiembre seguiremos con la agenda de congresos y sesiones.

Leave a Reply