Entrevista 2.0: vosaltres sereu els entrevistadors

Volem que de mica en mica el Docublog compti amb el vostre seguiment i participació. Per això, us proposem una entrevista 2.0 on vosaltres sereu els entrevistadors. La Carme Fenoll, tutora dels estudis de Documentació de la UOC, i recentment nomenada cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, serà l’entrevistada.
 
Durant 15 dies ens podeu fer arribar, via comentari o bé via e-mail a l’administradora, la o les preguntes que us agradaria formular-li. Una vegada les haguem recollit, els hi farem arribar a la Carme, que molt amablement s’ha ofert a col·laborar amb nosaltres i posteriorment publicarem les respostes al Docublog.
 
Li podeu formular preguntes com a tutora, com a cap del Servei de Biblioteques i també com exdirectora de la Biblioteca de Palafrugell.
 
Esperem les vostres aportacions!

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Explora la UOC, Notícies, Sin categoría and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply