Conferència “Medición de audiencia en Internet: aplicación de la analítica web a servicios digitales de información”

Us adjuntem la informació sobre l’acte, tal i com apareix al web http://territori.blogs.uoc.edu/es/2012/04/conferencia-mesurament-daudiencia-a-internet-aplicacio-de-lanalitica-web-a-serveis-digitals-dinformacio/ per si pot ser del vostre interès i amb la voluntat de transmetre-ho amb més antel·lació que els anteriors
 
Els Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació i l’Institut Internacional de Postgrau de la UOC organitzen el proper 3 de maig, entre les 19.30 h i las 21.00 h, aquesta conferència sobre les aplicacions de la medició d’audiència a Internet en el marc del Màster en Periodisme Digital i Direcció de Projectes de Comunicació Digital-UOC-El Periódico-Lavinia.  
 
Durant la sessió, l’expert en analítica web, Adrián Segovia, explicarà com a partir de les dades es poden fixar estratègies per al desenvolupament de serveis d’informació digitals. Des de la irrupció d’internet i en especial amb el progressiu desenvolupament d’empreses d’informació en l’entorn online, l’estudi de l’audiència i el mesurament digital resulten clau en temes de posicionament, gestió de continguts, màrqueting, adequació del servei … En aquesta xerrada s’abordaran aspectes estratègics que permeten aplicar l’analítica per a la creació d’una empresa o la posada en marxa d’un projecte d’informació digital, entre d’altres.  
 
L’acte tindrà lloc al Centre Cultural Blanquerna, c / d’Alcalá, 44, de Madrid i s’iniciarà a les 19.30 h, encara que a partir de les 19 h estarà oberta la recepció d’assistents. L’assistència és gratuïta i oberta a tothom, però està limitada a la capacitat de la sala. Si estàs interessat en assistir, cal que omplis el següent formulari.  
 
Informació facilitada per la professora Silvia Martínez.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.

Leave a Reply