Tecnorevolució: l’era de les tecnologies convergents

El pròxim 27 d’abril a l’espai CosmoCaixa de Barcelona s’inagura “Tecnorevolució”, una exposició que fa una repassada de les tecnologies convergents que han aparegut en els darrers temps: la nanotecnologia, la biotecnologia, les tecnologies de la informació i de les comunicacions i les ciències cognitives. El lligam que hi ha actualment entre aquestes quatre grans àrees ha permès un avanç exponencial en àmbits tan diversos com la construcció, el transport, l’agricultura, la medicina, l’educació o l’art.
 
Per a descobrir tots els detalls que amaguen les tecnologies convergents, us recomanem d’assistir a la conferència inaugural amb motiu de l’exposició, “Tecnologies convergents: donant forma al futur”, que tindrà lloc dijous 26 d’abril, a les 19 h, a l’espai CosmoCaixa de Barcelona.
 
Enllaç:
http://www.agendacentrosobrasociallacaixa.es/ca/cosmocaixa-barcelona/2012-maig-agost-cosmocaixa-barcelona/tecnorevolucio
 
Informació facilitada per la professora Mercè Vàzquez.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Informacions diverses, Notícies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply