CRECS València: amb representació UOC

2a Conferència sobre la qualitat de les revistes de ciències socials i humanitats (CRECS 2012). Se celebrarà el proper 10 de maig a València, tot i que a la tarda del dia anterior ja hi haurà algun taller.
 
Entre les comunicacions, trobem “Tendencias en revistas de CyT de interés para las de CS” presentat pel professor del programa de Documentació Àlex López-Borrull. A més, el director dels Estudis, Lluís Pastor, és membre del comitè científic. Trobareu el detall de les comunicacions presentades fins al moment a http://www.thinkepi.net/crecs2012
 
Durant la jornada es presentarà l’Anuario ThinkEPI Estrategia y prospectiva de la información, així com l’acord de col·laboració entre els Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació de la UOC amb la revista El profesional de la Información (EPI) per participar amb l’Anuario ThinkEPI Estrategia y prospectiva de la información http://www.thinkepi.net/anuario-thinkepi amb certa regularitat.
 

Per a tots aquells interessats, avançar-vos que han acordat tarifes especials tant pel desplaçament amb AVE com per l’allotjament.
 
 
Informació facilitada per Josep Cobarsí.
 

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Congressos, Publicacions and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply