Visita Departament Documentació de Televisió de Catalunya

Aprofitem l’espai del bloc per fer difusió de la sortida gratuïta que farem el proper dissabte, dia 21 d’abril, a les 10:00 hores al Departament Documentació de Televisió de Catalunya.
 
Només hi ha 20 places disponibles, i tenen prioritat els alumnes matriculats a les assignatures:
 
Documentació audiovisual
Preservació de Recursos d’Informació Digital
Introducció a la Informació i Documentació
Gestió d’Unitats d’Informació
Gestió d’Unitats i Serveis d’Informació
 
Podeu inscriure-us omplint el següent formulari: http://www.uoc.edu/activitats/inscripcions/televisio_catalunya2012/inscripcio.html Uns dies abans, rebreu via consultors, les indicacions per arribar-hi amb transport públic.
 
Tot i això, us avancem que és una sortida anual, i ja fa temps que es realitza. Per tant, si no formeu part de les assignatures indicades, penseu que tindreu l’ocasió de participar-hi més endavant. Enguany, coincidirem amb alumnes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.
 
Fins llavors,
 
Informació facilitada per Candela Ollé, professora responsable de la visita

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Notícies and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Visita Departament Documentació de Televisió de Catalunya

 1. Irene Martínez Casanova says:

  Quisiera adquirir toda la programación que dieron en los JJ.OO 92, tanto ceremonias de apertura, clausura y sobre todo la transformación de la ciduad en fotogramas rápidos. Yo los tenía grabados en directo en Video pero se me han perdido.
  Por favor espero una respuesta ya que me gustaría hacerle un regalo a mi padre que cumple 85 años el próximo mes de Septiembre y sobre todo él siempre estaba pasando esa cinta pués le gustaba mucho y por su edad sin querer y con todo el dolor grabó algo encima y sé que sería el mejor regalo que le podríamos hacer. No sé ya a dónde dirigirme más para obtener esto, si pueden hacerme la gestión o indicarme dónde puedo obtenerle les estaré muy agradecida.
  Un saludo
  Irene Martínez

 2. Candela Ollé says:

  Irene,
  tienes que dirigirte al Departamento de Documentación de TV3, puedes hacerlo vía web.
  Un saludo,

Leave a Reply