Setmana dels recursos educatius en obert [OEW]

Des del 5 al 10 de març la Universitat Oberta de Catalunya us convida a participar en la Setmana de l’ensenyament obert o Open Education Week (OEW), organitzada per l’Open Courseware Consortium amb l’objectiu d’augmentar la consciència sobre l’ensenyament obert arreu del món. Des del Programa de Ciències de la Informació us animem a participar-hi.  
 
 
Trobareu tota la informació al portal creat des de la biblioteca: http://oer.uoc.edu/OEweek2012/index.html. Visiteu-lo per conèixer les activitats preparades, així com també un monogràfic de recursos educatius en obert, vídeos de projectes innovadors de creació de materials docents oberts, diàlegs entre experts, opinions d’experts sobre el paper de l’ensenyament obert en el futur.  
 
 
També s’ha programat un taller de formació presencial sobre recursos educatius obert, organitzat per la Càtedra UNESCO en e-Learning. Tindrà lloc el dijous 8 de març a les 18h al Wikilounge (rambla Catalunya, 6). Us animem a assistir-hi! Només és necessari inscriure’s prèviament.

About Candela Ollé

Professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
This entry was posted in Notícies, Sin categoría. Bookmark the permalink.

Leave a Reply